domingo, 18 de octubre de 2009

Chemtrails a Canal Català TV. Dimarts 20 oct. de 21h a 22h

Hola amics,

Es confirma, si tot va bé i no m'exterminen abans, el dimarts al vespre, un humil servidor va a canal Català a fer el que pugui per explicar-denunciar lo dels "Chemtrails" o "esteles químiques".

Un dels productors que és del centre de Catalunya, m'ha explicat que allà se'n parla molt d'aquest fenomen. Suposo que per això i per les espectaculars fumigacions de fa dues setmanes es van produir en uns perfectes cels blaus, que han acceptat la proposta.

Volem saber que cony son aquestes ratlles en forma de quadrícula sobre els nostres caps que clarissimament desfan els núvols i que no segueixen cap recorregut establert oficialment per les rutes regulars de l'aviació. Algú ens hauria de donar una explicació convincent!! O es que el Molina, Mediambient i Cia de tant mirar el temps a través d'una pantalla d'ordinador, i són incapaços de veure una flota d'avions foten engraellats aleatoris al cel que curiosament acaben destruint les boires.

Es vergonyós!

"Siusplau, esteu al tanto de la meva persona per si caigués un llamp del cel i la meva petita intervenció arribés a ser massa persuasiva"

Gràcies

"El ciutadà Enric Trenchs"

No hay comentarios: